Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - كليپ آهنگ «لبيک» با صداى «پيام عزيزى»، با قدمتي 1400 ساله و با هنرنمايي «حسين رضايي‌نيا» نوازنده باتجربه دف و تعدادي از دف‌نوازان برجسته کردستان؛ به مناسبت عيد سعيد قربان منتشر ‌شد. کليپ آهنگ «لبيک» به آهنگسازي «محمدرضا عزيزي» و با صداى «پيام عزيزى»؛ با قدمتي 1400 ساله، به اسپانسري دکتر «حجت نظري» عضو کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران و دکتر «برزين ضرغامي» رئيس سازمان زيباسازي شهرداري تهران، با هنرنمايي «حسين رضايي‌نيا» نوازنده باتجربه و سرشناس دف و تعدادي از دف‌نوازان برجسته کردستان؛ با صدابرداري «اميد نيک‌بين»، به کارگرداني «مقداد مؤمن‌نژاد» و با فيلمبرداري «مهدى افشار»؛ امروز چهارشنبه 31 مرداد ماه جاري به مناسبت عيد سعيد قربان منتشر شد ‌و از طريق شبکه‌هاي مختلف تلويزيوني و فضاي مجازي سراسر کشور در اختيار علاقمندان به موسيقي قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعدادي از دف‌نوازان برجسته کردستان، از جمله؛ مختار زندي، آرين رضايي، پرويز مندومي، پيمان صفوتي، مسعود مرادي، سيد اديب جعفري، ماهور روشن، ابراهيم مرادي، عرفان مرادي، حسين شهميري و همچنين گروه دف نوازان «ماهور» در كليپ آهنگ «لبيک» به خوانندگي «پيام عزيزى» به هنرنمايي پرداخته‌اند. «پيام عزيزي» اين آهنگ را به زبان عربي در آلبوم موسيقي «لبيک» به آهنگسازي و تنظيم‌کنندگي زنده‌ياد استاد «مجتبى ميرزاده» در سال 1379 اجرا کرده بود. همه مسلمانان از صدر اسلام تاکنون، هنگام طواف خانه خدا؛ دعاي «لبيک» را مي‌خواندند و تنظيم جديد اين اثر عرفاني با صداي «پيام عزيزي»، حال و هواي معنوي ديگري به آن بخشيده است.
تعدادي از عوامل كليپ آهنگ «لبيک» عبارتند از: آهنگساز: محمدرضا عزيزي، خواننده: پيام عزيزي، اسپانسر كليپ‌: دکتر «حجت نظري» عضو کميسيون فرهنگي و اجتماعي شوراي اسلامي شهر تهران و دکتر «برزين ضرغامي» رئيس سازمان زيباسازي شهرداري تهران، كارگردان: مقداد مؤمن‌نژاد، فيلمبردار: مهدى افشار، صدابردار صحنه: محمد فدايي، مشاور رسانه‌اي و عکاس: منصور جهاني و مدير شبكه‌هاى اجتماعى: مهدى جهانگير.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۳۳۵۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!

امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، مقام معظم رهبری در بیاناتی می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند.»

.

رهبر معظم انقلاب در در جلسه دیدار مداحان اهل بیت علیهم‌السلام به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) در تاریخ چهارم بهمن ماه 1400 به سابقه تشکیل هیئت از زمان ائمه اطهار علیهم‌السلام اشاره کرده و می‌فرمایند: «هیئت را اصحاب ائمه تشکیل دادند و آنها شروع کردند؛ بعد از حادثه کربلا دور هم جمع می‌شدند. امام صادق (ع) از راوی سؤال می‌کنند: تَجلِسونَ وَ تُحَدِّثون؟ می‌نشینید دور هم صحبت می‌کنید، حرف می‌زنید؟ یعنی مسائل ما را مطرح می‌کنید؟ او جواب می‌دهد که بله، این کار را می‌کنیم؛ یعنی همین مجموعه هیئات. بعد حضرت می‌فرمایند: اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها؛ من دوست می‌دارم این مجالس را. قربان آن دل! [می‌فرماید] مجالس شما را دوست می‌دارم. اِنَّ تِلکَ المَجالِسَ‌ اُحِبُّها و اَحیوا اَمرَنا؛ مسئله ما را زنده نگه دارید. «اَمرَنا» در کلمات ائمّه زیاد تکرار می‌شود؛ یعنی مسئله ما -به آن موضوع اساسی و محوری‌ای که ما بر اساس آن حرکت می‌کنیم، می‌گویند امر.»

 

کار قرآنی در شمار مبارک‌ترین کارهای اسلامی و جهادی است

 

ایشان در ادامه تأکید کرده‌اند: «حالا ما اگر بخواهیم با تعبیرات امروزی مثلاً عرض بکنیم، اگر چه یک مقداری از آن معنای حقیقی فروکاسته می‌شود، مثلاً بگوییم راه ما، مکتب ما؛ اَحیوا اَمرَنا؛ یعنی راه ما را زنده نگه دارید، مکتب ما را زنده نگه دارید. در یک روایت دیگر که این هم در کافی هست، می‌فرماید که تَزَاوَروا وَ تَلَاقَوا وَ تَذاکَروا اَمرَنا وَ اَحیُوه‌؛ این هم همین ‌جور است؛ احیای امر است.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوای خوشِ هزار دف؛ از کردستان تا سراسر ایران
  • ماجرای مخفیانه زنان یک روستا که سوژه شد
  • پیام سپاه لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام استاندار لرستان به مناسبت هفته بسیج سازندگی
  • پیام تبریک فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت فرارسیدن روز بسیج سازندگی
  • پیام سرلشکر سلامی به مناسبت روز بسیج سازندگی
  • روایت رهبر انقلاب از توجه امام صادق(ع) به هیئت؛ قربان آن دل!
  • پیام تسلیت وزیر کشور به مناسبت درگذشت نخبه جوان مازندرانی
  • دوقلوهای اصفهانی آهنگ شیرازی منتشر کردند/داستان به روز رسانی شدن!
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان